Продукти:
400 г спагети, 200 г бекон, 2-3 яйца,
3 с.л. зехтин, 2 скилидки чесън,
100 г сирене, 4 с.л. доматено пюре,
200 г гъби, черен пипер, сол.
Приготвяне: Запържете в зехтина нарязания на лентички бекон. Добавете наситнения чесън, сол и черен пипер. Сипете нарязаните на дребно гъби, а малко по-късно и доматено пюре. Отделно запържете за кратко разбитите яйца до полусурова кремообразна смес. Сварете и отцедете спагетите, и ги сервирайте с беконовата смес, добавете яйцата и разбъркайте. Поръсете със сирене.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.