вторник, 28 февруари 2012 г.

Спагети по милански

Продукти:
400 г спагети, 250 г шунка, 4 глави 
кромид лук, 300 г гъби, 100 мл телешки 
бульон, 150 г масло, 50 г доматено пюре,
200 г сирене, 1 връзка магданоз, 3 ч.л. сол,
черен пипер.

Приготвяне:  Нарежете шунката на ивички и я запържете в маслото. Добавете ситно нарязания лук, гъбите- на филийки и пържете  до омекване на гъбите. Добавете леко разреденото с вода доматено пюре, черен пипер, долейте бульона и оставете сместа да кипне. През това време сварете спагетите в подсолена вода. Извадете ги и ги отцедете.  Залейте ги със сместа, поръсете със сирене и  нарязан  магданоз.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.