вторник, 28 февруари 2012 г.

Макарони с яйца и сирене

Продукти:
1 пакет макарони - цилиндърчета, спирали,
мидички, 200 г сирене, 300 мл прясно мляко,
3 яйца, 1/2 пакетче краве масло.

Приготвяне:  Сипете макароните във вряща подсолена вода, сварете ги и ги отцедете. Прехвърлете ги в тава с добре намаслено дъно и стени. Наръсете натрошеното сирене върху тях и бъркайте добре. Разбийте яйцата до пяна, добавете прясното мляко и излейте сместа върху макароните. Най-отгоре разпределете парченца масло. Печете в загрята на 200 градуса фурна до зачервяване. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.