вторник, 28 февруари 2012 г.

Задушени макарони с гъби

Продукти:
400 г макарони, 2 с.л. олио, 300 г гъби,
1/4 пакетче краве масло, 2 глави лук, 
1 връзка магданоз, 1 к.л. босилек,
черен пипер, сол.


Приготвяне:  Сварете макароните във вряща подсолена вода и ги изцедете. Загрейте олиото с маслото и запържете нарязаните гъби. Добавете нарязания лук, а когато омекне, сипете макароните. сложете сол, черен пипер, босилек, похлупете и задушавайте няколко минути. Сервирайте ги поръсени със ситно нарязан магданоз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.